Bedrijfsfotografie

Bedrijf in beeld

Bedrijfsfotografie gaat over mensen en hun werk. De trots van een ondernemer. De energie van een team. De passie voor een dienst, product of ambacht. Vrije beroepen. Het verveelt nooit om ‘mens en werk’ te fotograferen. De ene keer subtiel, de andere keer in het oog springend. Net wat past bij de klant en het beroep. 

Voor wie?

Ondernemers, zzp-ers, directeuren en teams. Ik maak portretfoto’s en groepsfoto’s (besturen, projectgroepen, teams en afdelingen).  

Gebruiksdoel

Ik fotografeer voor websites, social media, jaarverslagen en marketingcampagnes. Resultaat? Foto’s die raken. 

Fotolocatie

Bij de klant of op locatie naar keuze. Binnen of buiten. Ik heb ook een fotostudio in Hoorn. De locatie is dus bespreekbaar.

Werkwijze en tarief

Afhankelijk van de vraag en wensen stel ik een offerte op. Ik reageer snel. Geen kleine lettertjes of verrassingen achteraf. Gewoon duidelijkheid. Net zoals mijn foto’s.

Bekijk mijn portfolio hier.

Webshop en studio inrichting

Webshop INRICHTING ADVIES

Beheer je een webshop? Ik help ondernemers om zelf professionele foto’s te maken. Met slimme tips voor de logistiek eromheen. Zodat jij in korte tijd digitale juwelen oplevert.

Resultaat: een webshop die jouw klant inspireert om terug te komen.

Een blijvertje dus. Klant blij, jij blij. Ik run, naast mijn werk als fotograaf, een succesvolle shop met veel internationale klanten en weet feilloos wat wel en niet werkt.

content creation EN STUDIO INRICHTING

Is jullie bedrijf klaar voor de volgende stap in je bedrijfscommuncatie? Begin dan nu met je eigen content creation.

Met mijn ervaring creëren we een eigen studio voor content creation bij jullie op de zaak.

Maak nu eenvoudig professionele  content en zet de volgende stap in jullie bedrijfscommunicatie. 

Advies en levering apparatuur

aankoop advies en levering

Een nieuw project en willen jullie gebruik maken van audio, video en fotoapparatuur maar zitten jullie nog met vragen? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

content creation EN STUDIO INRICHTING

Is jullie bedrijf klaar voor de volgende stap in je bedrijfscommuncatie? Begin dan nu met je eigen content creation. Met mijn ervaring creëren we een eigen studio voor content creation bij jullie op de zaak. Maak nu eenvoudig professionele  content en zet de volgende stap in jullie bedrijfscommunicatie. 

Back to Top
Close Zoom