Creatieve fotograaf met verlichtende werkwijzeSchrijven met licht

Als fotograaf ontmoet ik mensen met een verhaal. Met mijn camera breng ik hun verhaal tot leven. 

Mijn kracht? Luisteren. De beste foto begint met een gesprek. Jij vertelt wat je voor ogen hebt, ik vertaal je wens en geef advies. Alles voor het perfecte plaatje. 

Hangend boven het water of vanaf 1.000 meter hoogte; ik hou van een uitdaging. Maar die vind ik ook op vaste grond. Sinds 2013 fotografeer ik ondernemers, bestuurders, teams en families. Ik zie wat iemand uniek maakt. Dat leg ik vast op beeld. Raak!

De kneepjes van het vak leerde ik op de Fotovakschool Amsterdam; de ins en outs in de praktijk. Naast fotograaf ben ik ondernemer en run ik een goedbezochte webshop. Mijn marketingkennis maakt dat ik breder kijk. Hoe je overkomt op anderen en welke indruk je achterlaat. Een foto is een visitekaartje zonder woorden. Jouw uitstraling doet het werk. 

O ja, ik heb een passie voor vintage camera’s en analoge fotografie. Dit komt tot leven in De wereld van de fotografie. Een meeting point voor kenners en liefhebbers. Tot ziens!

De klant verteldRecensies

Back to Top
Close Zoom